Om bloggen

Stockholm, Sweden
Rottweilervalpar väntas i november 2013. Mamma är KORAD Lp1, Lp2 Uppfl lägre spår Bee & Tee´s Brainy Brielle (e AD BH SUCH IPO1 BHP1 LP1 LP2 SL2 KORAD Knertebo's Entusiast u Korad SE VCH Lp 1 Bee & Tee´s Asta) och vi valde hanen SUCH Waldweilers Viking. Här kan ni läsa om Brainy Brielles, aka Evelina, väg till valparna. Är du intresserad av en valp? Kontakta Bee & Tee´s kennel i Åkersberga, www.beeandtees.se

torsdag 26 september 2013

Dag 14- två veckor har gått

I dag är det två veckor sedan parningen, Ann och jag kom ned till Lasse och Viking efter en sju timmars lång resa. Evelina rusade ur bilen och sprang fram till Viking som stod och väntade vid grinden- nu var hon klart redo! Vi släppte ihop dem och de var uppenbart väldigt intresserade av varandra och for runt i trädgården, Viking är en sån otrolig gentleman som visade vad han ville men var ändå försiktig och Evelina fjäskade som hon aldrig fjäskat för någon hund förut!
Efter en stund tänkte vi att de skulle få vila sig lite så jag tog Evelina i halsbandet och skulle ta med henne men tjoff som hoppade Viking upp och de fick till en perfekt hängning, Lasse hjälpte Viking och jag och Ann hjälpte Evelina att hålla balansen, sen fick de vila och Viking sjöng hela natten;)

På morgonen upprepade sig exakt samma procedur- när vi bestämde att de skulle få pusta lite tog jag Evelina i halsbandet och Viking var inte sen med att hoppa upp och en till perfekt hängning var klar ca 30 min senare!
Lasse bjöd på frukost och sen var det bara att tuffa de 60 milen hem till Stockholm igen.

Så nu kan vi bara vänta till dag 25-30 då hon ska ultraljudas för att se hur det står till där inne, väldigt nervöst!

Tack till Lasse för all gästfrihet och honungen, vi kommer snart och hälsar på igen:)





1 kommentar:

  1. Toppenbra skrivet, precis så som jag upplevde det också :-)

    Som om det inte skulle vara nog att Viking är en toppengrabb så var det verkligen en trevlig bonus att Lasse var en sån himla trevlig ägare också. Det här kan inte bli annat än superduper :-D

    Det uppskattas säkert av många, i alla fall av oss :-D , att du skriver blogg om Evelinas parning mm. Himla bra intiativ bruden!

    SvaraRadera