Om bloggen

Stockholm, Sweden
Rottweilervalpar väntas i november 2013. Mamma är KORAD Lp1, Lp2 Uppfl lägre spår Bee & Tee´s Brainy Brielle (e AD BH SUCH IPO1 BHP1 LP1 LP2 SL2 KORAD Knertebo's Entusiast u Korad SE VCH Lp 1 Bee & Tee´s Asta) och vi valde hanen SUCH Waldweilers Viking. Här kan ni läsa om Brainy Brielles, aka Evelina, väg till valparna. Är du intresserad av en valp? Kontakta Bee & Tee´s kennel i Åkersberga, www.beeandtees.se

måndag 30 september 2013

Evelinas släkt

Som det kanske framgått så har jag ju även Evelinas mamma, Bee & Tee's Asta "Dinah". Dinah är nu sju år och frisk som en nötkärna! När hon var sex är gjorde jag en seniorkontroll på henne och vi röntgade igenom handleder, armbågar, höfter och ländrygg och de hittade ingenting, helt otroligt! Dinah är även hon KORAD och har lp 1, är viltspårschampion och är uppflyttad lägre spår. Hon är en helt fantastisk spårhund men nu när jag tävlar både Eve och Nixon så har hon fått stå tillbaka lite, kanske blir det ändring när Evelina får sina valpar?
Ann och Erik har ju också Dinahs halv- storasyster Hannah, hon är 11 år men beter sig som fem❤️ Så Evelina har bra friska gener att brås på! 

Du läser mer om både Hannah och Dinah på www.beeandtees.se
Dinah
Hannah 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar