Om bloggen

Stockholm, Sweden
Rottweilervalpar väntas i november 2013. Mamma är KORAD Lp1, Lp2 Uppfl lägre spår Bee & Tee´s Brainy Brielle (e AD BH SUCH IPO1 BHP1 LP1 LP2 SL2 KORAD Knertebo's Entusiast u Korad SE VCH Lp 1 Bee & Tee´s Asta) och vi valde hanen SUCH Waldweilers Viking. Här kan ni läsa om Brainy Brielles, aka Evelina, väg till valparna. Är du intresserad av en valp? Kontakta Bee & Tee´s kennel i Åkersberga, www.beeandtees.se

söndag 20 oktober 2013

25 dagar kvar- tjockis!



Ledig söndag och massa som ska fixas, vi har ju även fyra st ankor av blandad sort och idag handlade vi mat och diverse grejer till dem. Jag passade också på att smita in på djuraffären och där hittade jag en kul leksak till hundarna, ett ägg:) Dinah har roat sig ordentligt med det!


Var förbi klubben och körde rutan med farbror Nixon, det är tävling på gång och han kan behöva befästa den lite bättre tycker jag. Tjejerna fick ingen träning idag, Evelina börjar bli riktigt stor så hon får bara träna för att hon tycker det är kul nu. Tycker att hon har blivit större än vad hon var i torsdags tom!

Så här ser det ut i vår bil när vi är ute och åker, piggt gäng:)







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar