Om bloggen

Stockholm, Sweden
Rottweilervalpar väntas i november 2013. Mamma är KORAD Lp1, Lp2 Uppfl lägre spår Bee & Tee´s Brainy Brielle (e AD BH SUCH IPO1 BHP1 LP1 LP2 SL2 KORAD Knertebo's Entusiast u Korad SE VCH Lp 1 Bee & Tee´s Asta) och vi valde hanen SUCH Waldweilers Viking. Här kan ni läsa om Brainy Brielles, aka Evelina, väg till valparna. Är du intresserad av en valp? Kontakta Bee & Tee´s kennel i Åkersberga, www.beeandtees.se

onsdag 2 oktober 2013

Dag 21- träning

På onsdagar har vår klubb "onsdagsträningar" då har man möjlighet att träna med störning och även delta i gruppmomenten. Så ikväll mötte vi Anna som har Eves syrra Bonnie för att finslipa lite. Evelina genomförde sitt i grupp och plats med dold förare utan några som helst problem! Sen ropade Anna in oss på plan och körde ett kort ff ett antal gånger och Evelina var väldigt duktig. Vi körde också treans ruta och det märktes att det var ett tag sedan vi tränat på rutan, hon hade svårt med avståndet.
Igår kväll tränade vi stå-ligg-sitt skiften hemma inför treans fjärr och det gör hon bra, dock har jag inte tagit ut något avstånd än men å andra sidan så kommer vi inte att starta trean förrän mars/april när valparna flyttat. Nu är det ju appellstart som gäller innan valparna kommer, budföringen funkade fint idag och framförgåendet traskar hon en 20 m mycket bra.
I morgon tränar vi för vår tränare, kul, kul! 

På bilden ser ni Bonnie och Evelina som valpar❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar