Om bloggen

Stockholm, Sweden
Rottweilervalpar väntas i november 2013. Mamma är KORAD Lp1, Lp2 Uppfl lägre spår Bee & Tee´s Brainy Brielle (e AD BH SUCH IPO1 BHP1 LP1 LP2 SL2 KORAD Knertebo's Entusiast u Korad SE VCH Lp 1 Bee & Tee´s Asta) och vi valde hanen SUCH Waldweilers Viking. Här kan ni läsa om Brainy Brielles, aka Evelina, väg till valparna. Är du intresserad av en valp? Kontakta Bee & Tee´s kennel i Åkersberga, www.beeandtees.se

måndag 21 oktober 2013

24 dagar kvar- lite lydnad

Ja, Nixon och Dinah fick följa med på en lång härlig promenad men jag lämnade Evelina hemma med ett ben, så när vi kom hem så fick hon träna lite lätt.
Vittring med en drös pinnar, första skicket plockade hon med sig tre felaktiga pinnar in men de resterande ca 5-7 skicken tog hon rätt utan att plocka med en enda annan, bra jobbar lillan!
Film-> Vittring
Sen flyttade vi oss till altanen för lite fjärr, kör blandat med skiften för att hon ska lära sig att sortera orden, vi har inte tränat så mycket på fjärren så det är på en basicnivå än så länge:) Tyvärr så dog batteriet så snutten blir kort,
Fjärr

Tog ett kort på Evelina och Dinah uppifrån, kolla vilken skillnad! Undrar hur många valpar det finns där inne?

Nu snarkar alla hundar gott och även matte pausar lite, ska ner till klubben med Nix ikväll:)




1 kommentar:

  1. Vad duktig hon är blivande mamman :-)
    Tycker att hon sorterar väldigt fint i vittringen och vilken fjärr hon gör *tummen upp*. Trean i vår kan jag tro :-D

    När jag ser bilder på henne så undrar jag hur många hon har där inne, hua vad rund hon är redan. Hoppas att det inte är ett fåtal stora valpar då blir det svårare för dom att komma ut.

    Ser så mycket fram till valparnas nedkomst, Evelina kommer att bli en underbar mor <3.

    SvaraRadera